Tuesday, June 25, 2024

SAKIT KEPALA

Dah 3 bulan saya sakit kepala.Bila salah satu sakit, badan pun turut lemah.Jenuh ke klinik tambah lagi ubat farmasi tetap tak menunjukkan perubahan.Berjenis-jenis ubat tapi tetap juga berdenyut-denyut kepala.

Tak tau la apa jenis penyakit ni,yang paling saya risau kalau 'penyakit ain'.Nampak gayanya kena kurangkan bersosial media.

Rindu nak berziarah ke blog kawan-kawan.Rindu juga nak bercerita.

Macam dia pula yang terlebih makan ubat


21 comments:

  1. moga cepat sembuh. dah jumpa pakar tak.test darah semua normal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih lagi dalam rawatan susulan..setakat ni darah semuanya normal

      Delete
  2. Lamanya tiga bulan tu. Eloknya ambil langkah awal jumpa doktor pakar. Moga dipermudahkan urusan rawatan.

    ReplyDelete
  3. syafakillah...
    jgn lupa jumpa pakar juga tu...

    yg dlm gmbr tu kita tgk kita yg skt kepala heheheeh

    ReplyDelete
  4. moga cepat sembuh sis...
    kalau dah 3 bulan, boleh dah nak mintak refer...takot pulak kalau sakit dekat kepala nie

    ReplyDelete
  5. Allah... semoga yang baik2 aje ye... semoga cepat sembuh sakit kepala nya tu...

    ReplyDelete
  6. Allahu.. harap cepat dapat penyelesaiannya dan lekas sembuh ya.

    ReplyDelete
  7. Semoga baik2 aje ye Afzan. Dah buat medical check-up check bp, gula dalam darah, kolesterol semua ke?

    Amboi, yg tido ternganga tu mengalahkan ibu dia yg sakit kepala 😅

    ReplyDelete
  8. Lama sungguh tu 3 bulan. Moga Allah kurniakan kesembuhan buat Afzan.

    ReplyDelete
  9. uishh lama betul tu 3 bulan.. moga Allah beri kesembuhan utk akak.. patutlah lama jarang nampak update.. mmg jd takde mood nak buat apa-apa bila sakit kepala..

    ReplyDelete
  10. Syafakallah semoga dikurniakan kesembuhan dan tidak sakit selepas itu

    ReplyDelete
  11. lama tu sakit kepala dh 3 bln...cuba buat details scan...smoga dipermudahkan segala urusan & cpt baik

    ReplyDelete
  12. Semoga cepat sembuh ya kak afzan 🤗. Kalo pun sudah melakukan scan detail semoga saja hasil tak mengkhawatirkan yaa. Lagi banyak sakit saat ini. 😔

    ReplyDelete
  13. Semoga cepat sembuh... Klau perlu ke Pakar jgn dibiarkan lama...insyallah setiap penyakit ada ubat dan jalan penyelesainya.. sy doakan moga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  14. Allahu ...
    Ya Afzan...akak juga kadang terfikir adakah keputusan yang betul bila akak/kita berblog?
    Niat untuk suka suka sendiri dan berkongsi info serta bersilaturrahim...takut disalah ertikan oleh sesetengah orang..

    Apapun,cuna ikhtiar dengan menggunakan

    -sebiji kelapa muda yg kulitnya warna hijau(ada kelapa kulitnya warna kuning)

    - Baca surah Al Fatihah 1x
    Baca Al - Ikhlas 1 x
    Baca Al Falaq1 x
    Baca An-nas 1 x
    (3 Qul)
    + Baca 1 ayat surah Al Waqiah
    ( ayat 19)
    ** Tiup dalam air kelapa tu sambil berdoa sungguh sungguh
    - Jangan campur apa2..dan nanti minum terus dari lubang buah kelapa yg ditebuk tu..jangan guna straw

    ** Semoga Allah kurniakan kesembuhan🤲🤲🤲

    ReplyDelete
  15. Anda memiliki blog informatif di sini, saya ingin berbagi dengan Anda semua di sini bahwa ada peluang besar bagi individu atau perusahaan untuk mengakses pinjaman dari Tuan Pedro, petugas bagian pinjaman yang memberi saya pinjaman sebesar $800,000 untuk membiayai proyek bisnis saya di tingkat pengembalian tahunan 2%, Tuan Pedro adalah pria baik hati yang bekerja dengan investor dan mereka juga menawarkan program pinjaman investasi untuk membiayai bisnis bonafide di seluruh dunia.
    Hubungi Tuan Pedro
    Di Email:pedroloanss@gmail.com
    Nomor Whatsappwhatsapp: +393510140339.
    Mr Pedro menyediakan semua jenis pinjaman untuk pribadi atau bisnis

    ReplyDelete
  16. Allahu... dah buat medical check up ke afzan? better jumpa doktor.. sesambil tu cuba jugak ruqyah ye.. speedy recovery afzan

    ReplyDelete

Terima kasih singgah komen..